KOTKAN
KOSMETIIKKAKESKUS

AVOINNA, MA-PE 10-17, LAUANTAISIN 10-13

Tuotesarjat

GUINOT

www.guinot.fi

Ainutlaatuiset ihonhoitotuotteet

GUINOT kehitti ensimmäisenä ihonhoitotuotelinjan, jonka punainen lanka on 56 aktiivista biologista aineosaa sisältävä aineyhdiste. Tämä aktiivien aineosien yhdistelmä on ihosolujen toiminnan ja uusiutumisen kannalta elintärkeitä.

Guinot -laboratorioiden tutkijat ovat hyödyntäneet alan uusinta teknologiaa, jotta Sinun ihosi säilyttäisi pidempään nuorekkuutensa.

BIOLINE

www.bioline.fi

Bioline on tulevaisuuden ihonhoitosarja, joka sisältää innovatiivisia ja moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita. 

BIOLINE on italialainen kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu hoitolasarja, joka on ollut markkinoilla yli 30 vuotta. Sarjan kehittyessä sen luotettava perusta on säilynyt ennallaan; kaikki on vain nykyaikaistettu, tehty tehokkaammaksi ja turvalliseksi.

Bioline-tuotteiden voima lähtee luonnosta.

GERNETIC

www.gernetic.fi

Gernéticin tavoitteena on kauneus ja ihon hyvinvointi. Tätä varten sarjaa kehitetään jatkuvasti uusinta huipputeknologiaa hyväksi käyttäen. Sarjasta löytyy jokaiselle ihotyypille sopivia hoitotuotteita, jotta jokaisen asiakkaan oma persoonallisuus ja kauneus kulkisivat käsi kädessä.

REVITALASH

www.revitalash.fi

RevitaLash® Advanced on hoitava väritön liner, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään lumoavan kauniilta ja voimakkailta, ilman liimaa ja irto-osia. Se on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote. 

RevitaLash® Advanced sisältää Athena Cosmeticsin kehittelemän ainutlaatuisen yhdisteen kosmeettisia vaikuttavia aineita. Se on yhdistelmä tehokkaita peptidejä ja kasvien uutteita. Vain pieni määrä hoitotuotetta sipaistuna ripsirajan yläpuolelle kerran päivässä, riittää saavuttamaan kauneimman mahdollisen lopputuloksen.

RevitaLash -tuotteet ovat saaneet tunnustusta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Athena Cosmetics tunnetaankin uraa uurtavana pioneerina ripsienhoitotuotteissa, juuri pitkälle viedyn tuotekehittelynsä ansiosta.

ROLF STEHR

 

Ainutlaatuinen meikkisarja Sveitsistä, jossa yhdistyvät klassinen värivalikoima, hoitavuus ja käytännöllisyys.

ROLF STEHR on laadukas ja monipuolinen meikkisarja, josta löytyvät laatutuotteet niin arkimeikin tekoon kuin kestävään juhlameikkiin. 

Korkealuokkaisen ihoystävällisyyden vuoksi tuotteet on valmistettu ilman mineraaliöljyjä ja niiden johdannaisia.

ROLF STEHR hajusteettomat tuotteet täyttävät kaikki EU:n vaativimmatkin direktiivit, eikä niitä ole testattu eläimillä.