KOTKAN
KOSMETIIKKAKESKUS

AVOINNA, MA-PE 10-17, LAUANTAISIN 10-13

 Toskani hoidot

 

Toskani Facelift mikroneulaushoito

Tehokkaasti tuloksia antava hoito. Mikroneulauksella pyritään aktiivisten aineiden tehokkaaseen kuljetukseen ihon eri ongelmien hoitoon.

Mikroneulaus aiheuttaa ihossa hallitun trauman, joka stimuloi kollageenin muodostumista ja aktivoi ihon biologista korjautumisprosessia.

Toskani mikroneulaushoito

TKNpen- mikroneulaushoidot, jotka antavat nopean ja tehokkaan avun monenlaisiin iho-ongelmiin kuten arvet, maksaläiskät, ikäpigmentti, rypyt, juonteet ja ihon kiinteyttäminen.

Tehokkuutta hoitoihin antavat steriilit seerumit sekä korkealaatuiset Peel off- okluusionaamio. Unohtamatta laajaa valikoimaa kotihoitotuotteita medikaalisten hoitojen jälkeen.  

Mikroneulaushoito tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä, mikroneulaushoito auttaa iho muodostamaan uutta kollageenia ja iho kiinteytyy.

Pigmenttiläiskät vaalenevat ja pienenevät. Arvet ja arpikudos korjaantuu. Laajentunet huokoset pienenvät. Ihon väri ja pinta tasoittuu ja kirkastuu.

 
 

Toskani kemiallinen happokuorinta 

Kemiallinen kuorinta eli happohoito on erittäin tehokas kasvohoito monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon.

Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat ja tehokkaat tulokset vaikeisiinkin iho-ongelmiin.

Toskani MesojectGun

Markkinoiden ainoa Mesopyssy.

Laite käyttää Pulse Booster teknologiaa, joka mahdollistaa neulattoman mesoterapian ja elektropolaation yhdessä sekä erikseen.

Innovatiivinen teknologia imeyttää aktiiviaineet tehokkaasti ilman toipumisaikaa.

Välittömästi näkyvät tulokset.

Syvävaikutteinen kivuton hoitomenetelmä, joka parantaa ihon mikroverenkiertoa, stimuloi solujen aineen vaihduntaa ja hidastaa solujen ikääntymistä.