KOTKAN
KOSMETIIKKAKESKUS

AVOINNA, MA-PE 10-17, LAUANTAISIN 10-13

Muut hoidot

 

Käsihoidot

Täydellinen käsihoito

Täydelinen käsihoito aloitetaan hunajamelonin tuoksuisella merisuolakuorinnalla. Merisuolarakeet kuorivat ihon hellävaraisesti. Hoitavat manteli-, jojoba-, persikka- ja soijaöljy imeytyvät ihoon ja muuttavat ihon silkinpehmeäksi. Kuorinnan jälkeen hoidetaan kynsinauhat, viilataan/lyhennetään kynnet ja lakataan värillisellä lakalla. Hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla.

Pikamanikyyri

Pikamanikyyrissä siistitään kynsinauhat, viilataan/lyhennetään kynnet ja tehdään väritön kynsiä vahvistava lakkaus. Lopuksi kevyt hieronta.

Parafiinikäsihoito

Parafiinikäsihoidossa kynsinauhat siistitään, kynnet viilataan/lyhennetään ja halutessasi lakataan kynsiä vahvistalla lakalla. Ennen parafiinikäsitelyä tehdään kevyt hieronta. Lämmin parafiini syväkostuttaa, pehmentää sekä tehostaa aineiden imeytymistä. Tuloksena silkinpehmeät kädet!

Jalkahoidot

Perusjalkahoito

Perusjalkahoito alkaa jalkojen kylvetyksellä. Tämän jälkeen poistetaan mahdolliset kovettumat, leikataan & siistitään kynnet sekä kynsinauhat. Ennen hierontaa halutessasi lakataan kynnet mieleisellä sävyllä.

Raikastava ja kosteuttava Citrus jalkahoito

Ensin jalkasi pehmennetään Citrus kylvyssä. Jalkoja puhdistava merisuola vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa turvotusta. Limetin ja sitrusruohon eteerisetöljyt hellivät jalkasi puhtaiksi.

Raskaan tuntuiset jalat tuntuvat jo välitömästi kevyemmiltä.

Kylvyn yhteydessä jaloille tehdään myös kuorinta. Pienet rakeet poistavat helästi karheaa, kuivaa ihoa ja tekevät ihosta silkinpehmeän. Raikas sitruuna virkistää ihoa ja aktivoi aineenvaihduntaa.

Kylvyn ja kuorinnan jälkeen poistetaan mahdolliset kovettumat, leikataan kynnet & siistitään kynnet sekä kynsinauhat ja halutessasi kynnet lakataan mieleisellä sävyllä. Kynsien hoidon jälkeen jaloille levitetään jalkanaamio. Karitevoi ja manteliöljy pehmentävät ja kostuttavat jalkasi ihanan pehmeiksi. Raikas sitruunan tuoksu piristää väsyneitä ja turvotuksesta kärsiviä jalkoja.

Lopuksi tehdään rentuttava hieronta.

Parafiinijalkahoito

Parafiinijalkahoito alkaa jalkojen kylvetksellä ja kuorinnalla. Kuorinnalla poistetaan hellävaraisesti kuiva ja karhea iho. Näin saadaan jalkojen ihosta ihanan pehmeä.

Kuorintavoiteen sisältämät hedelmähapot tehostavat kuorintaa ja kirkastavat elotonta ihoa. Kylvyn ja kuorinnan jälkeen poistetaan mahdolliset kovettumat, leikataan kynnet & siistitään kynnet sekä kynsinauhat ja halutessasi kynnet lakataan mieleisellä sävyllä.

Lakkauksen jälkeen tehdään rentutava hieronta ja lopuksi parafiinikäsitely. Lämmin parafiini syväkostuttaa, pehmentää sekä tehostaa aineiden imeytymistä.

Tuloksena silkinpehmeät jalat!

Uutuus! Calluspeeling: jalkahoidon uusi aikakausi

Nopeita hoitotuloksia ilman jalkaporaa tai veistä.

Calluspeeling on uusi ammattimainen kauneushoito jaloille, joka poistaa kovettumat, sarveistumat ja halkeamat ilman poraa tai veistä.

Hoito on rentouttava ja miellyttävä, tulokset ovat heti nähtävissä.

Uskomattoman pehmeät ja sileät jalat.

Kynsien leikkaus

Kylvetyksen jälkeen kynnet leikataan ja siistitään. Lopuksi levitetään jalkavoide.

  

Kestovärjäykset

Kulmakarvojen kestovärjäys + muotoilu

Kulmakarvat toimivat kasvojen kehyksenä, ja samalla kohottaa kasvojen yleilmettä! Kestoväriä valitessa huomioidaan sinun hiustesi väri ja ihosi sävy. Värjäyksen yhteydessä kulmat muotoillaan.

Kulmakarvojen siistiminen sisältyy kaikkiin kasvohoitoihin.

Ripsien kestovärjäys

Kestovärjäys syventää katsetta ja tuo silmien värin esiin! Helpottaa myös meikin tekemistä ja antaa ilmettä tilanteisiin mihin ripsiväri  ei sovi .(uimahalli /sauna/urheiluun)

Ripsien käsittelyt

Ripsies Kestotaivutus

Kauniisti taipuvat ripset saadaan aikaan ripsien kestotaivutuksella, silloin ei tarvita päivittäistä ripsien taivuttelua. Kestotaivutuksella voidaan tehdä kaiken pituisiin ripsiin. Kestotaivutus kestää viikkoja.

Karvanpoistot

BODY SUGARING – VARTALOSOKEROINTI

• Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
• Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
• Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
• Sokerointi on hygieenistä.
• Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
• Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
• Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä. 

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

 

 

 

 

Take Ten Megawave

Veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotusleikkaukselle

Kärsitkö…

- rypyistä ja juonteista otsassa, huulissa tai silmien alueella

- roikkuvista poskista tai kaksoisleuasta

- turvotuksesta silmänalusilla ja silmäpusseista

- kalpeista, harmaista ja väsyneistä kasvoista

Mediwave Take Ten on kehitetty kasvojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kasvolihasten kunnon parantamiseen ja ylläpitämiseen sekä kasvojen lihaksiston iän myötä pienentyneen lihasmassan palauttamiseen.

Kenelle Mediwave hoito sopii?

Kaikille yli 25-vuotiaille on Mediwave hoidosta hyötyä. Myös alle 25-vuotiaat voivat ylläpitää kasvolihasten nuoruuden kunnon säännöllisellä Mediwave kasvojumpalla. Mediwave Take Ten -hoito on turvallista ja useimmille henkilöille täysin kivutonta.

 

Kestopigmentoinnit

Ammatitaitoisia kestopigmeintoiteja meiltä

Elina (Ellu) Suovansalo (Cuvertus Oy) käy meillä tekemässä pigmentointeja sovittuina päivinä (1-2 kertaa kk).
Hänellä on kokemusta kulmien, silmän -ja huulten rajausten pigmentoinneista jo 14 vuoden ajalta ja hän toimii myös pigmentointi kouluttajana.
Elina huomio asiakkaan toivomukset, mutta antaa myös ammattilaisen vinkkejä, kuinka kannattaa pigmentointi tehdä.

Käsittelyt tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Värejä Elina tuo maahan Saksasta ja ne ovat eu:ssa hyväksyttyjä.

Pigmentointi tuo helpotusta arkeen ja juhlaan. Olet aina huolliteltu.

Hinnat

Uudet pigmentonnit (sis 2 käsittelyä 3vkon - 6kk päästä)

Silmien ylärajat 250€ 1h 15min
Silmien ylä- ja alarajat 350€ 1h 30min
Huulet 375€ 1h 30min
Kulmat 420€ 2h

Vahvistukset

Silmien ylärajat 120€ 1h
Silmien ylä- ja alarajat 150€ 1h 30min
Huulet 150€ 1h
Kulmat 150€ 1h

Tiedustelut ja ajanvaraukset vain puhelimitse 0503577055