KOTKAN
KOSMETIIKKAKESKUS

AVOINNA, MA-PE 10-17, LAUANTAISIN 10-13

 

MESOperfection

MESOperfection on innovatiivinen yhdistelmä neuloilla tehtävästä mesoterapiasta ja sähköisestä electroporation imeytyksestä. Hoitomuotoon yhdistettiin lääketieteellisesti tutkitut raaka-aineet, joita pystytään imeyttämään turvallisesti ihon alempiin kerroksiin sähköimpuksien avulla. Hoidon lopputuloksena saavutetaan kiinteämpi ja säteilevä iho. Hellävarainen MESOPerfection smooth & tight hoito on täysin neulaton ja kivuton eikä se vahingoita ihoa. Hoitotuloksen näet ja tunnet heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Sarjahoidolla tuloksiin saadaan pidempikestoinen vaikutus.

Hoito soveltuu erilaisille ihon epätasapainotiloille;

Juonteet, rypyt, punoitus, couperosa, UV- valon vauriot, pigmenttimuutokset, Ennenaikaisen ikääntymisen merkit, kuiva, epäpuhdas, rasvainen iho

Ihon eri tarpeisiin kehitetty mesoporation hoitotiivisteet antavat iholle kaikki ne tärkeät rakennus aineet mitä ihosi tarvitsee. Yhdessä MONTEIL Paris tuotteiden kanssa ne antavat pitkäkestoisen hoitotuloksen. 

Jokainen hoito räätälöidään ihon sen hetkisten tarpeiden ja kunnon mukaan parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

 

Kahden Monteil kasvohoidon paketti

1. Hoito. Detox hoito puhdistaa, kirkastaa ja elvyttää.
Puhdistava Detox kasvohoito syväpuhdistaa ja kuorii ihoasi hellävaraisen tehokkaasti poistaen samalla epäpuhtauksia ja talia.

2. Hoito. Ravitsee, kiinteyttää ja elvyttää.
Uudistava Anti-age kasvohoito vahvistaa ja kiinteyttää ihoasi. Rentouttavan hoidon ansiosta juonteet ja rypyt tasoittuvat, ihosi säteilee nuorekasta raikkautta.

Kaksi hoitoa yhteishintaan 139 €. Hoidot tehdään 2-3 viikon välein. Ihanan kokonaisvaltainen ja tehokas.