KOTKAN
KOSMETIIKKAKESKUS

AVOINNA, MA-PE 10-17, LAUANTAISIN 10-13

Guinot -Hoidot

 

Hydrapeeling

Vaihtoehto kemiallisille kuorinnalle. Hydrapeeling hoito vähentää ikääntymisen merkkejä ja pigmenttimuutoksia sekä korostaa ihon luonnollista sävyä. Puhdistaa tehokkaasti kuollutta solukkoa kasvosi kirkastuvat ja ihosi hehkuu kauniisti.

Hydradermie

HYDRADERMIE on maailman tunnetuin Guinot –erikoiskasvohoito. Tunnin mittaisen kasvohoidon jälkeen ihosi on kuin uusi. Iho säilyy kirkkaana ja terveenä ympäri vuoden, kun käyt HYDRADERMIE –hoidossa säännöllisesti kerran kuukaudessa. Hoidosta on olemassa viisi eri versiota, joten HYDRADERMIE voidaan räätälöidä vastaamaan juuri Sinun ihosi tarpeita.

Hoitoja tekevät ainoastaan ammattitaitoiset, Guinot-erikoiskoulutuksen saneet kosmetologit. Olipa kyseessä sitten New York, Lontoo, Hong Kong, Sydney, Toronto, Madrid tai vaikkapa Helsinki, niin HYDRADERMIE –kasvohoito vastaa vaativimmankin GUINOT-asiakkaan odotuksia.

 
 

Hydradermie lift

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting-kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan ihon eri kerroksissa. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous, se ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä.

Lift Summum

Kokonaisvaltainen kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Hoidon erikoisuutena ovat kaksoiskuorinta, erittäin aktivoiva ja kohottava  hieronta sekä täsmätuote rypyille. Lopputuloksena kiinteä, kirkas ja kohonnut ilme!

Hoitoon sis. puhdistus, mikrohiukkaskuorinta, hedelmähappokuorinta, kiinteyttävä hierontaseerumi, ryppyjä tasoittava paikallishoitoaine, kiinteyttävä harsonaamio kasvoille,  silottava naamio decolteelle ja loppuvoiteet

 
   

Age Summum

Iätöntä kauneutta

Uusi Guinot Age Summum erikoiskasvohoito on tarkoitettu ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Ikääntyvän ihon uutuushoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Puhdas C-vitamiini toimii iholla voimakkaana antioksidanttina tehden ihosta välittömästi heleämmän ja ainutlaatuinen kiinteyttävä erikoishieronta viimeistelee hoidon.

Iätöntä kauneutta, ihanaa hemmottelua!

Hydraclean

Vuoden 2012 historiallinen Guinot-erikoishoitouutuus HYDRACLEAN hämmästyttää lyhyen hoitoajan ja kiistämättömien tuloksien onnistuneella yhdistelmällä. HYDRACLEAN kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. 

Lyhyt, 30 minuutin HYDRACLEAN-erikoiskasvohoito voidaan loistavasti yhdistää myös muihin Guinot-erikoiskasvohoitoihin, kysy lisää omalta Guinot-kosmetologiltasi!