KOTKAN
KOSMETIIKKAKESKUS

AVOINNA, MA-PE 10-17, LAUANTAISIN 10-13

Bioline -hoidot

 

Proceutic The agebiotic hoito-ohjelma

Uudistava retinoidi kuorinta antaa parhaan mahdollisen tehokkuuden näkyvien ikääntymisen merkkien hoitoon. Erityisesti syvät ilmejuonteet sekä rypyt ja aurigon aiheuttamat tummat läiskät.

Proceutic The purity

Puhdistava yrttikuotinta edistää ihon asteittaista puhdistumista, ihon fysiologiaa vaurioittamatta. Hoito on innovatiivinen ratkaisu epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle ,liialliseen ja muuttuneeseen talituotantoon, sekä iholle jossa esiintyy tukkeumia ,komedoja ja aknea.

 
 

DE-OX C evolution

Tehokas antioksidanttihoito antaa iholle elinvoimaa ja häivyttää väsymyksen sekä stressin merkkejä. Ihoa kirkastavaa ja vahvistavaa C- vitamiinia kolmessa eri muodossa. Todellinen energiaboost kaikille ihotyypeille!

Primaluce

Kasvohoidon ihoystävälliset hedelmähapot tulokselliseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille. Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihollesi tasapainon. Syvävaikutteisena sarjahoitona ehkäisemään ja häivyttämään juonteita, tasapainottamaan epäpuhdasta ihoa tai häivyttämään pigmenttimuutoksia.

 
 

De-sense

Täydellinen ratkaisu herkistyneelle iholle ja  couperosa iholle. Vahvistaa ihon puolustusmekanismia ja rauhoittaa ihon ärsytystä, nopettaa ihon uudistumista, kosteuttaa ja tasoittaa punoituksesta kärsivää ihoa. Suojaa ihoa ulkoisilta ärsytyksiltä. Sopii kaikille ihotyypeille.

24.7 Natural Balance

Moderni luonnonmukainen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Palautta ihollesi vitamiinien, mineraalien ja hapen tasapainon.

Energisoiva kasvohoito antaa ihollesi elinvoimaa ja luonnollisen hehkun.

 
 

Lifting code

Lifting Code on kosmeettinen liftinghoito, jolla on välittömästi kohottava sekä juonteinta täyttävä vaikutus.
Erityinen kollageeninaamio syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen-, silmänympärys-, sekä kaulan ihoa.

Bioline Line+

Tämä kasvohoito räätälöidään aina ihosi tarpeen mukaan. Kuorinnan jälkeen imeytämme iholle ihotyypin mukaisen seerumin rentoutavan hieronnan avulla ja lopuksi hoito viimeistellään ihollesi sopivalla naamiolla.