KOTKAN
KOSMETIIKKAKESKUS

AVOINNA, MA-PE 10-17, LAUANTAISIN 10-13

Bioline -hoidot

 

Age beuty secret

Age beauty secret Korjaa ajan merkit. Tasoitta ihoa, siloittaa ryppyjä antaen volyymia ja suojaa ihoa ajan tuomilta vaurioilta. Edistää nuoren ihon ominaisuuksia, kuten ihon rakennetta, joustavuutta kiinteyttää ja kirkkautta. Kaikille ihotyypeille ja kaikkiin iän tuomiin muutoksiin. Väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Välitön vaikutus.

Primaluce

Kasvohoidon ihoystävälliset hedelmähapot tulokselliseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille. Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihollesi tasapainon. Syvävaikutteisena sarjahoitona ehkäisemään ja häivyttämään juonteita, tasapainottamaan epäpuhdasta ihoa tai häivyttämään pigmenttimuutoksia.

 
 

Desence

Kasvohoito vahvistaa couperosa ihoa sekä rauhoittaa muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa.
Ihostasi tulee pehmeä, joustava ja tasaisen värinen. Minimoitu punoitus sekä välitön helpotus ärtyneelle iholle!

24.7 Natural Balance

Moderni luonnonmukainen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Palautta ihollesi vitamiinien, mineraalien ja hapen tasapainon.

Energisoiva kasvohoito antaa ihollesi elinvoimaa ja luonnollisen hehkun.

 
 

Lifting code

Lifting Code on kosmeettinen liftinghoito, jolla on välittömästi kohottava sekä juonteinta täyttävä vaikutus.
Erityinen kollageeninaamio syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen-, silmänympärys-, sekä kaulan ihoa.

Bioline Line+

Tämä kasvohoito räätälöidään aina ihosi tarpeen mukaan. Tehostamme kuorinnan vaikutusta käytämällä ultraäänipuhdistusta, joka poistaa kuona-aineita ihosolujen välistä. Kuorinnan jälkeen imeytämme iholle ihotyypin mukaisen seerumin rentoutavan hieronnan avulla ja lopuksi hoito viimeistellään ihollesi sopivalla naamiolla.

   
 

DE-OX C evolution

Tehokas antioksidanttihoito antaa iholle elinvoimaa ja häivyttää väsymyksen sekä stressin merkkejä. Ihoa kirkastavaa ja vahvistavaa C- vitamiinia kolmessa eri muodossa. Todellinen energiaboost kaikille ihotyypeille!