KOTKAN
KOSMETIIKKAKESKUS

AVOINNA, MA-PE 10-17, LAUANTAISIN 10-13

Henkilökunta

Paula Haltia

SKY kosmetologi, Omistaja/Yrittäjä

Perustin Kotkan Kosmetiikkakeskuksen vuonna 1997.
Minulla on alalta yli 30 vuoden kokemus ja ammattitaito. Toimintani peruslähtökohtana on paneutuminen asiakkaan iho ongelmiin. Tehokkaat hoitolahoidot ja hoitoa tukevat kotihoitotuotteet, näin saadaan tyytyväinen asiakas ja luottamuksellinen asiakassuhde. Meiltä löytyy vastaus sinun kaikkiin ihonhoito-ongelmiisi.

Suomen Kosmetologi Yhdistys (SKY) myönsi minulle hopeisen ansiomerkin vuonna 2010.

Palveluihini kuuluvat kasvo-, käsi- ja vartalohoidot, ripsipermanentti, ripsien- ja kulmien kestovärjäykset, meikkaukset juhlaan ja arkeen ja karvanpoisto. Erikoiskasvohoidoista mainitakseni teen myös tehokkaita Nannic radiofrekvenssi hoitoa kasvoille ja vartalolle sekä Toskani Cosmetics kemiallista happokuorintaa sekä selkeitä tuloksia antavaa mikroneulausta.

 

Laura Porkka

SKY Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja

Aloitin työskentelyn Kotkan Kosmetiikkakeskuksessa keväällä 2016. Olen valmistunut kosmetologiksi Tampereella 2011. Valmistumiseni jälkeen työskentelin Tampereen kylpylässä useamman vuoden ajan.  Kosmetologin työssä parasta on työn monipuolisuus ja sen luomat mahdollisuudet.

Nykypäivän stressaavassa maailmassa itsestä huolehtiminen unohtuu. Tämän huomasin työskennellessäni kylpylässä. Haluan antaa asiakkaalle rentouttavan hetken arjen keskelle, jossa hän  unohtaa murheensa ja antaa aikaa itselleen.  Minulle on tärkeää asiakaslähtöinen ja hyvä palvelu. Tykkään hemmotella, palvella ja rohkaista ihmisiä ihonhoidossa.

Palveluihini kuuluvat jalka-, kasvo-, käsi- ja vartalohoidot, ripsipermanentti ja  ripsien & kulmien kestovärjäys. Poistan myös karvoja sokerilla.